Chevrolet Captiva bude ve sportovní verzi

Z dalších novinek: Martin Bursík si objednal Hummer H1.

No dobře, to s tím panem Bursíkem není tak úplně pravda, ale smysl by to dávalo dost podobný. Chevrolet Captiva je zkrátka běžné SUV (a uznáváme, že velmi úspěšné, od uvedení se ho prodalo přes 43 tisíc kusů), navíc spíš levnější a tedy logicky ne tak sofistikované, jako čelo třídy. A upřímně, i taková Honda CR-V, která je mezi SUV naším silničním favoritem, by nám ve „sportovní“ verzi přišla jako pořádný nesmysl.

Chevrolet Captiva fotogalerie – vše co potřebujete vidět

Chevrolet Captiva fotogalerie

Stačí ale nahlédnout do tiskové zprávy a je jasno: nikoho pochopitelně ani nenapadlo snažit se vysoké a těžké auto ladit k nějakým sportovním výkonům. Jde prostě jen o další potvrzení soudobého marketingového pravidla, že „co není sportovní, to se nedá prodat“. V tomto případě „sportovní“ znamená nová osmnáctipalcová kola, nová přední i zadní světla s „tmavou“ čirou optikou, nové koncovky výfuku, nový přední nárazník s úpravou povrchu zvanou „Chaos Black“ a stříbrné kliky, střešní ližiny a kroužky kolem mlhovek. Uvnitř pak „sportovní“ znamená čalounění černou a červenou kůží s červeným prošíváním, plus pár doplňků z karbonu.

Jakého času sportovní Captiva s těmito doplňky dosáhne na Nordschleife, automobilka neoznámila.

autoweb.cz

3.12.2007 7:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist