Bůh zlevnil benzín!

Jeden muž z Washingtonu tvrdí, že jeho pravidelné modlitby přispěly k poklesu cen benzínu.

Už neplatí žádné tržní mechanismy, nyní určuje cenu paliva Bůh. Američan Rocky Twyman zahájil pravidelné modlitby k Bohu, aby snížil cenu paliv, a ten ho nyní – po čtyřech měsících – vyslyšel. To je docela dlouhá čekací doba. Rocky Twyman se začal modlit už v dubnu a časem se k němu přidali i další věřící, tak vznikla skupina PSUP (Pomodli Se U Pumpy).

Skupina PSUP tvrdí, že společné modlitby přinesly konečně požadovaný efekt. A my si bláhově mysleli, že za klesající cenou stojí mezinárodní konflikt, oznámení o zvýšení těžby kartelem OPEC a spekulace.

PSUP dále říká, že když se modlili na jedné pumpě v Alabamě, zrovna vyšel majitel a zlevnil benzín o 10 centů. Nedivíme se, kdyby nám někdo takhle vyřvával u naší pumpy, klidně mu dáme benzín za polovinu, jen aby odtáhnul.

Skupina PSUP je tak nadšena svým úspěchem, že jí to nestačí a chce jít ještě dál. Zatím nás to nechává chladnými, ale pokud se prokáže, že Bůh rozdává benzín zadarmo, začneme se modlit také.

autoweb.cz podle bbc.co.uk

20.8.2008 5:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist