Audi A1 Cabrio: další info

Víme, jako motory budou pohánět Audi A1 Cabrio, konkurenta pro Mini Cooper Cabrio.

Audi A1 se již připravuje. U Audi už se nemohli dívat, jak Mini sbírá vavříny v prodejích a tak dokončují vlastní vizi stylového městského auta. Audi A1 se ukáže již na autosalonu ve Frankfurtu v září.

Audi A1 Cabrio bude, na rozdíl od Mini, svou střechu schovávat. Jenže potom by nemohlo nabídnout čtyřmístné uspořádání jako Mini Cabrio.

A1 Cabrio po vzoru Fiatu 500 rovněž nabídne velké množství kombinací barev, potahů, doplňků a jiných možností individualizace. Očekává se rovněž rozsáhlý zábavní systém MMI s mnoha novými funkcemi určenými speciálně pro A1 Cabrio.

Audi A1 fotogalerie – vše co potřebujete vidět

Audi A1 fotogalerie

K pohonu Audi A1 budou sloužit známé i nové motory. Očekávejte 1.4 TSI ve verzi o výkonu 140 a 170 koní, dále pak základní zážehovou motorizaci 1.6 o 102 koních a 1.8 s výkonem 150 koní. Z dieselů půjde o známý 2.0 TDI s výkonem 140 a 170 koní. Mluví se také o motoru 2.0 TFSI z Audi S3, ale výkon 263 koní nevypadá pro Audi A1 Cabrio příliš reálný. Až přijde S1 Cabrio v roce 2011 na trh, očekávejme výkon mezi 200 a 215 koni.

Posledně se nejmenšímu Audi na trhu vůbec nedařilo. Ale tentokrát je zacíleno na úplně jiné zákazníky a proto by ho úspěch neměl minout.

autoweb.cz

1.7.2008 7:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist