Příští protestní jízda – 20.3.2010

V sobotu 20. března 2010 se uskuteční v pořadí třetí protestní jízda

Pojďme si společně projet nejnesmyslnější omezení rychlosti v Praze!

 
Akci jsme se rozhodli tentokrát pojmout jako smuteční pochod za zesnulý Motorismus. Možná trochu předbíháme, ale raději buďme pesimisté. Ohlasy na minulou akci byly veskrze pozitivní, optimismem nás ale nenaplnily – většina řidičů je s šikanou na silnicích smířena a nemá vůli cokoliv měnit. Ukažme, že tomu nehodláme nečinně přihlížet.

 
Vzhledem k tématu akce prosíme účastníky, aby si vyzdobili auta ve stylu pohřebního průvodu. Černá stužka od masky k zrcátkům stačí, ale opravdová rakev na střeše vadit určitě nebude. Nejlépe nazdobené vozidlo odměníme hodnotnou cenou. V čele kolony pojede alegorický vůz, na místě bude k dispozici omezené množství černé stužky a možná nějaké věnce na dozdobení vozidel.

 
Prosíme Vás, stejně jako při minulé jízdě, o pečlivé dodržování pravidel silničního provozu. Není naším cílem jakkoliv provoz v metropoli zablokovat. Kdo není součastí kolony, měl by si nás všimnout, ale nemusíme ho přece naštvat. Naopak – pokaždé se k nám po trase ještě někdo přidá.

 
Kolona pojede po trase Čestlice, 5. května, u Vltavské potom otočka do protisměru (vizte mapu), jízda po stejné trase zpátky a sjezd na Jižní spojku směrem na Barrandovský most, kde bude kolona stejně jako minule ukončena. V případě zájmu je možné pokračovat na střechu obchodního centra Šestka, kde proběhne diskuze a vyhodnocení akce.

 
Program:

13:30
Příjezd na parkoviště u obchodního domu Kika, Čestlice/Průhonice. V případě nedostatečné kapacity parkoviště přichází v úvahu ještě parkovište u Alberta nebo Makra.
Dozdobení vozidel, lepení samolepek

 
14:30
Odjezd účastníků na trasu

zdroj: www.ovce.eu

16.3.2010 4:45

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist