Spy Photos: Peugeot 308 CC

Peugeot připravuje novou generaci velkého kupé-kabrioletu

Špionážní fotky nového Peugeotu 308 CC jsme tu již měli a zatím se nepodařilo zjistit nic konkrétnějšího, neboť Francouzi veškeré detaily pečlivě tají. Na nových fotkách je aspoň vidět kousek interiéru.

Paugeot 308 CC nahradí známé a docela oblíbené kupékabrio, jehož soupeři jsou Ranault Mégane CC, Volkswage Eos, Ford Focus CCOpel Astra CC. Design bude pravděpodobně následovat vzoru současných modelů 308, takže žádné radikální změny netřeba očekávat. Ale bylo by příjemné, kdyby se projevily rysy konceptu 308 RC. Pod kapotu by se ale mohla nastěhovat zajímavá (nebo spíš zvláštní) technika. Hovoří se o diesel-elektrickém hybridním pohonu.

Peugeot 308 velká fotogalerie

Peugeot 308 fotogalerie

My bychom přivítali, kdyby Peugeot zapracoval na podvozku a hlavně na řazení, protože gumovost současné převodovky je neúnosná. Doufejme, že si technici vzali celosvětovou kritiku k srdci a dali si záležet. I když podle těchto fotografií, pořízených v táhlé rychlé zatáčce, bude mít těžká 308 CC s náklony a nedotáčivostí stejné potíže.

autoweb.cz

9.6.2008 8:52

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist