Italský šéfkuchař povýšil čerpací stanice na prémiové restaurace

Společnost OMV navázala na akci z loňského roku s názvem „Sendvič na míru” a uvedla do nabídky tři nové sendviče. Jejich recepturu vytvořil populární italský šéfkuchař Emanuele Ridi.

Jeden by řekl – obyčejné sendviče, nicméně my to vidíme trochu jinak. Ve chvíli, kdy trávíte za volantem opravdu hodně času a chtě-nechtě jsou čerpací stanice místem, kde se občas musíte najíst a napít, je každá inovace a změna k lepšímu vítaná. Obzvlášť chcete-li se vyhnout obligátním hamburgerům.

Tak tedy na vybraných čerpacích stanicích OMV VIVA mohou od začátku května zákazníci ochutnat sendviče podle originální receptury italského šéfkuchaře Emanuele Ridiho. Sendviče čerstvě připravené přímo ve VIVA Cafe obsahují kvalitní suroviny, jako je například italský chléb focaccia či flaguette, čerstvá pečená šunka z kýty s 96% podílem masa, prosciutto crudo, grilované papriky nebo sýr scamorza.

Koncept kvalitního a rozmanitého stravování, který OMV v rámci své filozofie „We care more“ uvádí na svých čerpacích stanicích, navazuje na úspěšné rozšiřování nabídky VIVA Cafe, sendviče jsou sestaveny nejen s ohledem na skvělý kulinářský zážitek, ale jejich receptury také reflektují celosvětové gastronomické trendy.

„Díky mým cestám do Itálie a zpět moc dobře vím, jak důležité je dobře se najíst a odpočinout si při dlouhé jízdě. Proto jsem právě od OMV rád přijal nabídku vytvořit sendvičové menu z kvalitních čerstvých surovin,“ uvádí Emanuele Ridi, italský šéfkuchař. Rozšíření nabídky o nové sendviče je přirozeným krokem, který vychází vstříc preferencím zákazníků. Ti při svých cestách stále častěji volí čerstvě připravované občerstvení.

„Spolupráce s Emanuele Ridim přirozeně navazuje na naši snahu přinášet zákazníkům jen to nejlepší. Věříme, že nové sendviče uspokojí chutě i náročnějších gurmánů na cestách a stanou se dalším z mnoha důvodů, proč se zastavit právě v příjemném prostředí našich VIVA Cafe,“ uvedl Michal Janda, marketingový manažer společnosti OMV ČR.

A teď k sendvičům, vyzkoušeli jsme zatím dva typy. Manu sendvič a Taleggio bagetu. Bageta nebyla špatná, možná trochu sušší a pro někoho výrazná díky aromatičtějšímu sýru. S nezaměnitelným aroma je třeba počítat, pokud si chcete dát jídlo třeba před důležitou schůzkou. Není to samozřejmě jako byste si dali balení syrečků, ale zřetelný dozvuk konzumace tohoto sýra má. Manu sendvič nás vyloženě oslovil, měli jsme ho zatím dvakrát s tím, že byl vynikající, a jednou jsme si ho nedali, protože se podle vizuálního kontaktu přes vitrinu zdálo, že namísto pečené šunky se v chlebu ukrývá šunka obyčejná.

A to není všechno, změny k lepšímu by měli pokračovat… Společnost OMV jde dál v modernizaci svých čerpacích stanic, nově mohou zákazníci využívat další čtyři zrekonstruované stanice OMV VIVA s modernizovanými gastronomickými koutky. Do konce roku se budou řidiči na svých cestách moci setkat po celé České republice již se 33 upravenými stanicemi a v následujících letech pak projde modernizací zbytek sítě. Nově zrekonstruované stanice jsou Praha – Strakonická ulice, Praha – ulice K Barrandovu, Praha – ulice K Horkám a Příbram – Evropská ulice.

30.5.2017 8:44

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist