Dobry den, chtela bych se zeptat jestli se da nejak zabranit tomu, aby muj ex-manzel, zijici v nasem spolecnem dome v CR pouzival moje dve auta, ktera jsem si privezla z USA do CR? Da se nejak zabranit tomu, aby je nemohl zaregistrovat v dalsim rocnim obdobi? Nevim jak to dela, ale od roku 2009 ta auta pouziva. Obe auta jsem koupila v dobe, kdy jsme manzele nebyli a moje technicke prukazy jsou v nasem spolecnem dome v CR, ja ziji na Floride od roku 2009 a on mi technicke prukazy samozrejme neposle. Mohu zazadat o duplikaty? Jestli ano, jak mam prosim Vas postupovat? Jak mam dokazat Dopravnimu Inspektoratu, ze ta auta jsou moje? Vsechny vypisy z Bank of America, kde jsou dukazy, ze jsem auta splacela ja, jsou take v nasem dome v CR.
Dekuji za jakoukoliv radu, mejte krasny den!
Doporučuju položit dotaz tady http://www.autoweb.cz/pravni-poradna/
Diky capi!
Svuj problem jsem odeslala do pravni poradny, tam kde jste mi poradil, ale vubec se mi to tam nezobrazilo, tak nevim kam to odeslo.
Nevím, jak to funguje, ale je možné, že dotazy se nejprve třídí a až pak zveřejňují s odpovědí. Takže bych pár dní počkal. Nicméně pouze střílím, to by měl odpovědět někdo ze správců fóra.
I do not apperceive how it works, but it is accessible that the queries are aboriginal sorted and again to broadcast the answers. So I waited a few days. However, alone shooting, this should acknowledgment some of the administrators of the forum.
testking exam questions and answers testking exam questions and answers
mcp test mcp test
642-813 test 642-813 test
a+ test a+ test