Ahoj, koupil jsem si BMW 540 a tak hledám, kde bych se s ním oťukal. No když si chci jít zastřílet z pistole nebo brokovnice, mám na internetu mapu střelnic. Ale nic podobného jsem nenašel pro zdokonalení s autem!? Nepotřebuju zrovna kurz s kybicem za tisíce, stačí místo, kde není běžný provoz, dám třeba kužely a můžu si dovolit dostat sebe a auto na hranici. Kam zajet? Ideálně střední čechy.
Dík petrolheadi.
Tak dobrý na začátek jsou letiště či jiné opuštěné velké zpevněné plochy.
Já osobně jezdím na letiště do Mimoně, což pro tebe bude asi z ruky. Ale mohli by sme z tohoto threadu udělat takovou mapku volných ploch k vyježdění se :-)
Pak se ještě nabízí parkoviště. má to ale nevýhody, zejména lampy či obrubníku a pak taky nelibost majitelů, čemuž se ale nejde moc divit.
„S velkým výkonem jsi rychlý na rovince, s nízkou hmotností všude“ - Colin Chapman
Malé okruhy typu Sosnová, Vysoké mýto atd. V Hradci Králové na letišti taky nějaký je. Dobré je podívat se například na stránky scootercupu kde se jezdí závody. Na řadě míst jde domluvit ježdění, nebo jsou vypisovány volné jízdy.
mrknete sem. http://www.motorkari.cz/waypoints/
Jsou tam k nalezeni ruzne letiste, plochy nebo zajimave silnice.
a jak je to s pristupem na to lestiste v Mimoni? Je tam nejaka brana/zavora, ochranka, hlidaci? Nebo je to absolutne nehlidane, da se tam normalne naject?
Co vím, tak Mimoň byla ještě minulý rok přístupná, v zimě sme tam s kámošema byli. Žádná ochranka ani hlídače sme tam neviděli
„S velkým výkonem jsi rychlý na rovince, s nízkou hmotností všude“ - Colin Chapman
tak údajně letiště v Mimoni má někdo v pronájmu a nedá se tam jezdit. Ale nemám to potvrzené. Někdo bližší info?
všechny letiště jsou něčím majetkem... A zpravidla vždy je tam jízda načerno, pokud nemáte povolení....
jde jen o to, jak velcí jsou majitelé (fujtajbl slovo) a umožní tam jezdit veřejnosti....
má zkušenost je ale ta, že většinou by to majitelé neřešili, ale jelikož jim tam dělají rádoby tuneři bordel (odpadky, škody na majetku), tak to uzavírají.... což já zase chápu..
dobročinnost odtud potud....
spějeme kapitalistickým světem, chceš si testovat vůz? pronajmi si trať!!! :-) bohužel :-(
to je samozřejmé, že každé letiště je někoho majetkem, ale třeba Mimoňské bylo donedávna v rukou města(=státu, tedy "všech").
To já samozřejmě plně chápu, kdo by chtěl aby mu na vlastním pozemku dělali ostatní bordel. Chápu, že jim je to celkem jedno, ale docela by se hodilo, aby třeba za nějakou sumu umožnili vjezd. Kdyby ta suma byla rozumná, tak bych se tomu nebránil. Samozřejmě je jejich rozhodnutí, že to nedělají (třeba se jim to nevyplatí). Ale zas na druhou stranu, když mají na ochranku, která mě pak vykáže...
Tak na Mimoni chtějí vydělávat :-) Tam je to jednoznačné :-)