Zdravím pánové. Nevíte někdo jak je to s tím vracením bodů??? Loni v dubnu mě vzali za rychlost, od té doby klid, ale ted koncem února mě chytli s telefonem, takže nevím, jestli mám vlastně nárok na to, že mi v dubnu nějaké body vrátí, když jsem ted udělal jiný přestupek, nebo to na povaze přestupku nezávisí a mám zase na další rok smůlu???
tak tohle by mě taky zajímalo. Ale mám za to, že musíš být rok absolutně čistý.
„S velkým výkonem jsi rychlý na rovince, s nízkou hmotností všude“ - Colin Chapman
Tak už to vím, je to na chuja, nezáleží na druhu přestupku, hlavní je přestupek sám o sobě, takže rok v prdeli.. :/
aha, takže sem měl bohužel pravdu
„S velkým výkonem jsi rychlý na rovince, s nízkou hmotností všude“ - Colin Chapman
Ale pozor, to se bere, pokud se přestupek uzavřel. Tzn. pokud jsi zaplatil na místě to telefonování, tak ano, musíš čekat do února příštího roku. Pokud jsi nezaplatil a čekáš na správko (a dočkáš se ho až po dubnu či to protáhneš dál), tak Ti body z dubna smažou a popř. po uložení pokuty za telefonování až po dubnu by Ti připsali 3 body z a telefonování na čistý štít.
Nebo si můžeš zaplatit cca 4 litry za kurz bezpečné jízdy v Sosnové či v Mostě a umáznou Ti tři body. Ale znovu můžeš absolvovat zas až za rok.
Citroën fan. :-) GS a XM lover. :-)
Jo, já vůl udělal tu blbost, že jsem jim ten telefon přiznal, ikdyž neměli ani fotku, no jsem prostě magor, takže to bylo uzavřené rovnou =( nicméně už jsem byl ma DM pro výpis z karty řidiče a už jsem ten přestupek měl zapsanej, takže s 10-ti trestnými body valím příští měsíc do Mostu =D
Pozor, ty bydy Ti odmáznou pouze, pokud nemáš více jak 10 bodů (nevím, jestli je to včetně, to by se chtělo zeptat, než to zaplatíš) a za přestupky, které jsou ohodnocené 6 a 7 body.
Citroën fan. :-) GS a XM lover. :-)
Tak mám školení úspěšně za sebou a na kontě opět 7tr. bodů sice žádná hitparáda, ale furt lepší jak 10 =D mimochodem, na to školení můžeš i s 10 body, jen jak píšeš, nesmí to být hodnocené za 6 nebo 7 bodů. Jinak školení docela pohoda cca 7 hod. 3hod teorie + 3 hod praxe. popravdě, člověk se tam dozví docela dost zajímavých věcí a hlavně pokud tam jede svým autem, tak teprv zjistí, co to auto vlastně umí![]()