+ Reagovat na téma
Výsledky 1 - 8 z 8
    Uživatel
    Registrace
    10. 03. 2012

Jak je to vlastně s vracením bodů?!?!?!

Zdravím pánové. Nevíte někdo jak je to s tím vracením bodů??? Loni v dubnu mě vzali za rychlost, od té doby klid, ale ted koncem února mě chytli s telefonem, takže nevím, jestli mám vlastně nárok na to, že mi v dubnu nějaké body vrátí, když jsem ted udělal jiný přestupek, nebo to na povaze přestupku nezávisí a mám zase na další rok smůlu???

Uživatel
    Registrace
    15. 06. 2011
    Umí­stění­
    Sever Čech
    tak tohle by mě taky zajímalo. Ale mám za to, že musíš být rok absolutně čistý.
    „S velkým výkonem jsi rychlý na rovince, s nízkou hmotností všude“ - Colin Chapman

Uživatel
    Registrace
    10. 03. 2012
    Tak už to vím, je to na chuja, nezáleží na druhu přestupku, hlavní je přestupek sám o sobě, takže rok v prdeli.. :/

Uživatel
    Registrace
    15. 06. 2011
    Umí­stění­
    Sever Čech
    aha, takže sem měl bohužel pravdu
    „S velkým výkonem jsi rychlý na rovince, s nízkou hmotností všude“ - Colin Chapman

Uživatel majk.z's Avatar
    Registrace
    01. 11. 2011
    Ale pozor, to se bere, pokud se přestupek uzavřel. Tzn. pokud jsi zaplatil na místě to telefonování, tak ano, musíš čekat do února příštího roku. Pokud jsi nezaplatil a čekáš na správko (a dočkáš se ho až po dubnu či to protáhneš dál), tak Ti body z dubna smažou a popř. po uložení pokuty za telefonování až po dubnu by Ti připsali 3 body z a telefonování na čistý štít.

Nebo si můžeš zaplatit cca 4 litry za kurz bezpečné jízdy v Sosnové či v Mostě a umáznou Ti tři body. Ale znovu můžeš absolvovat zas až za rok.
    Citroën fan. :-) GS a XM lover. :-)

Uživatel
    Registrace
    10. 03. 2012
    Jo, já vůl udělal tu blbost, že jsem jim ten telefon přiznal, ikdyž neměli ani fotku, no jsem prostě magor, takže to bylo uzavřené rovnou =( nicméně už jsem byl ma DM pro výpis z karty řidiče a už jsem ten přestupek měl zapsanej, takže s 10-ti trestnými body valím příští měsíc do Mostu =D

Uživatel majk.z's Avatar
    Registrace
    01. 11. 2011
    Pozor, ty bydy Ti odmáznou pouze, pokud nemáš více jak 10 bodů (nevím, jestli je to včetně, to by se chtělo zeptat, než to zaplatíš) a za přestupky, které jsou ohodnocené 6 a 7 body.
    Citroën fan. :-) GS a XM lover. :-)

Uživatel
    Registrace
    10. 03. 2012
    Tak mám školení úspěšně za sebou a na kontě opět 7tr. bodů sice žádná hitparáda, ale furt lepší jak 10 =D mimochodem, na to školení můžeš i s 10 body, jen jak píšeš, nesmí to být hodnocené za 6 nebo 7 bodů. Jinak školení docela pohoda cca 7 hod. 3hod teorie + 3 hod praxe. popravdě, člověk se tam dozví docela dost zajímavých věcí a hlavně pokud tam jede svým autem, tak teprv zjistí, co to auto vlastně umí

Povolení­ zveřejnění­