+ Reagovat na téma
Výsledky 1 - 7 z 7

Stromová struktura

Administrator dalibor.zak's Avatar
    Registrace
    15. 06. 2011

Dražší dálniční známky - je to k něčemu?

Tak nám zase poslanci zdražili dálniční známky. http://www.autoweb.cz/dalnicni-znamk...podrazi-46930/ Myslíte, že to bude na kvalitě a rychlosti stavby dálnic vidět?

Uživatel pylot's Avatar
    Registrace
    20. 06. 2011
    Umí­stění­
    okr. Trutnov
    Nebude. A tim min cim vic useku se bdue delat v zime pri nevyhovujicich technologickejch podminkach... Naopak zase prej klesly pokuty za rusicku na 5 - 10 litru. Nad tim uz by se dalo premyslet ne? Hlavne lidi jejichz zivobyti zavisi na ridicaku.

Uživatel capi's Avatar
    Registrace
    13. 10. 2011
    Umí­stění­
    Sever
    Jasně, že to vidět nikde nebude a ty peníze se akorát ztratí v černé díře zvané státní rozpočet na druhou stranu celoroční ježdění za 1.500 je furt lepší než platit mýto jako třeba v Itálii. Akorát teda nechápu desetidenní známku za 390, to je trošku úlet!!

Uživatel
    Registrace
    15. 06. 2011
    Umí­stění­
    Sever Čech
    tak tak...jak dlouho ještě bude trvat, že budem pro stát hlavní dojnou krávou?
    Jinak ano, 1500,- ročně ještě jde, cena by mi nevadila, ale ať tu pak máme taky dálnice, nebo vy o nějakých víte?

V tomhle světle bych byl ochotný platit mýto, jestliže by byly dálnice jak v Itálii, tříproudý a jak zrcadlo.

Uživatel
    Registrace
    17. 10. 2011
    Mě je to jedno, já jezdím po dálnici stejně bez známky.

Uživatel capi's Avatar
    Registrace
    13. 10. 2011
    Umí­stění­
    Sever
    Citace Původně pří*spěvek od osobne View Post
    Mě je to jedno, já jezdím po dálnici stejně bez známky.
    Ty ne, to osoba blízká

Uživatel capi's Avatar
    Registrace
    13. 10. 2011
    Umí­stění­
    Sever
    Citace Původně pří*spěvek od spooon View Post
    tak tak...jak dlouho ještě bude trvat, že budem pro stát hlavní dojnou krávou?
    Jinak ano, 1500,- ročně ještě jde, cena by mi nevadila, ale ať tu pak máme taky dálnice, nebo vy o nějakých víte?

V tomhle světle bych byl ochotný platit mýto, jestliže by byly dálnice jak v Itálii, tříproudý a jak zrcadlo.
    Jj souhlas. Já nejvíc jezdim D8 do Prahy a pak od Teplic směr Reich, ta je nová a ještě to jde ale D1 to dálnice neni, to je škoda mluvit a co jsem jel D5 tak to taky neni kdo ví co....

Tagy pro toto téma

Povolení­ zveřejnění­