+ Reagovat na téma
Stránka 1 z 2 1 2 KonecKonec
Výsledky 1 - 10 z 14
    Uživatel pylot's Avatar
    Registrace
    20. 06. 2011
    Umí­stění­
    okr. Trutnov

Umite i po dvou?

Přiznejte barvu, kdo z vás je taky motorkář?

Uživatel capi's Avatar
    Registrace
    13. 10. 2011
    Umí­stění­
    Sever
    Já osobně motorkář nejsem, sem tam se svezu na bráchovo Banditovi ale jinak dávám přednost pohodlí na čtyřech kolech s klimatizací a rádiem

Uživatel pylot's Avatar
    Registrace
    20. 06. 2011
    Umí­stění­
    okr. Trutnov
    Bandaska je fajn stroj. Ja mam neco podobnyho, akorat o trosku lehciho. Bavi me na tom ta dynamika a jezdim s tim i levnejc nez s autem. :-)

Uživatel
    Registrace
    13. 10. 2011
    Ja jsem motorkar, jezdim moto guzzi a po vyzkouseni italskeho V2 bych znova do japoncika nesel. Jak to nema brzdy od bremba tak to neni ono

Vseobecne me zajimaji jen evropske motorky, protoze je to vyrobene z opravdu zajimavejch komponent. Uvazuju ,ze na jare obmenim za ktm
    Pisu jako prase a omluvam se za to, ale lepsi uz to sem nou asi nebude

Uživatel pylot's Avatar
    Registrace
    20. 06. 2011
    Umí­stění­
    okr. Trutnov
    Ja to nikdy na evropu a japonsko nedelil. Vzdycky jsem posuzoval konkretni kus a myslim ze treba takova SP2 se muze s evropskou konkurenci ze stejny doby smele merit. Co se tyce brzd od Brmba tak pro me to je vic starosti nez uzitku (mam skolu na nebrzdicim SV) protoze jsou az zbytecne citlivy a kousavy. Staci se leknout a je maler. Povedlo se mi na okruhu takhle vyvalet RSV kdyz kousek predemnou spadnul klucina v zatacce. Ja byl v naklonu a jen lehce jsem brnknul o predni brzdu a stacilo to. Utrhlo se kolo a uz jsem se taky klouzal. Holt mam jinou skolu. KTM se mi taky desne libi. Zeby SMT jako nastupce guzziny?

Uživatel pylot's Avatar
    Registrace
    20. 06. 2011
    Umí­stění­
    okr. Trutnov
    Danjo, jsi zralej na ranu a na BAN. Budto za reklamu a nebo za spam. Vybodni se na to nebo na tebe prileti par stiznosti a skoncis tady.

Administrator dalibor.zak's Avatar
    Registrace
    15. 06. 2011
    Byl jsem a motorkám fandím, ale nemám na motorku čas a začal jsem se bát. Motorku jsem proto prodal. Ale třeba se k nim zas někdy vrátím, až budu starší a bude víc času.

Administrator dalibor.zak's Avatar
    Registrace
    15. 06. 2011
    Citace Původně pří*spěvek od pylot View Post
    Danjo, jsi zralej na ranu a na BAN. Budto za reklamu a nebo za spam. Vybodni se na to nebo na tebe prileti par stiznosti a skoncis tady.
    Ano, koleduje a byl smazán.

Uživatel
    Registrace
    15. 06. 2011
    Umí­stění­
    Sever Čech
    tak sem dneska přihlásil už svou druhou mašinu, dohromady mají objem 100ccm :-D. A obě byly vyrobený za hlubokýho komunismu. Přes zimu se je budu snažit dát do kupy.

Nicméně po motorce se stále ohlížím, ale přítelkyně mi to nechce dovolit...stejně jednou přijedu k ní na motorce :-D
    „S velkým výkonem jsi rychlý na rovince, s nízkou hmotností všude“ - Colin Chapman

Uživatel pylot's Avatar
    Registrace
    20. 06. 2011
    Umí­stění­
    okr. Trutnov
    No ja mel kdysi taky dve, kazdou po 50ccm a taky obe vyrobeny za totace ale to uz je hodne dlouho. Pak jsem to vymenil za 125ccm a po par letech za 650. Zrovna dneska jsem smontoval brzdy. SVcko dostalo pancerovy hadice a radialni pumpu z GSXR. Mam z toho radost. Ted uz staci akorat nalejt kapalinu a odvzdusnit ale to necham az na jaro.
    Pritelkyne se na tohle nesmis vubec ptat. Ty se muzes tak mozna zeptat jestli chce cervenou nebo modrou helmu aby mohla jezdit s tebou. :-D

Povolení­ zveřejnění­