Saab nabírá pracovníky

Saab potřebuje rychle rozjet výrobu, nabírá 500 lidí.

Výroba v automobilce Saab se rozeběhla na plné obrátky a, světe div se, místo avizovaného propouštění se stavy zaměstnanců rozšíří o dalších 500 lidí.

Nové partnerství Saabu a Spykeru (mimochodem, obě značky mají dlouholeté zkušenosti v letectví) dodalo švédské automobilce potřebný elán do života a objednávky na nový model Saab 9-5 začínají přicházet. Zákazníci musí mít hodně velkou důvěru v nový model, když s ním ještě nikdo ani nejel…

Saab plánuje, že do dvou let zešestinásobí produkci nových aut. V roce 2009 totiž vyrobil jen 20 000 aut, v roce 2012 už to má být ale 120 000 vozů. K tomu má pomoci jak nový model Saab 9-5, tak i připravovaný kombík, který se představí velmi brzy, a také nový hatchback, kabriolet a kupé na bázi nového modelu 9-3. Spyker dokonce očekává, že v roce 2012 bude automobilka Saab v zisku!

Saab by se chtěl profilovat jako prémiová značka konkurující nejen domácímu (ehm, teď už spíš čínskému) Volvu, ale také značkám Audi, Mercedes-Benz a BMW.

autoweb.cz

31.3.2010 8:24

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist