Nismo tuní Nissan 370 Z

Nismo, dvorní tuner Nissanu, se pouští do nového zetka

Nový Nissan 370 Z se ještě ani neukázal na veřejnosti. Jediné, co známe, jsou první oficiální fotografie, ale i přesto má Nismo privilegium nabídnout první tuningový paket pro nový model.

Tento snímek však ukazuje prozatím předprodukční model, na finální verzi se možná ještě něco změní. Na obrázku si můžeme všimnout jiného nárazníku a bočního prahu, stejně tak obvyklého velkého křídla. Aerodynamické úpravy ale budou plnit aspoň nějakou funkci, jak je u Nisma zvykem, a ne jen zvyšovat odpor vzduchu.

Zatím nemáme žádné konkrétní informace o technických změnách, ale očekávejme kit pro úpravu podvozku a brzd a také pro motor. Pravděpodobně bude k dispozici několik stupňů úprav, stejně jako tomu bylo při představení paketu pro Nissan GT-R.

Základní kit nabídne pouze lehké změny na výfuku a sání, které zvednou výkon o pár koní, ale další stupeň přinese už propracovanější modifikace včetně instalace turbodmychadla. Nejvyšším stupněm bude okruhový paket bez silniční homologace schopný závodit v národních šampionátech v kategorii GT3 nebo NGT.

Tuning Nismo si budete moci objednat u oficiálního zastoupení Nissanu ihned, jak se první Nissany 370 Z objeví v showroomech.

autoweb.cz

3.11.2008 5:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist