Hummer H3 „na loukotích“

Potřebujete se více odlišit, protože ve stejné ulici vašeho satelitu parkují další dva Hummři v zářivé bílé na leštěných dvaadvacítkách?

Tak přesně pro vás tady máme tento exemplář. Hummer H3 na loukoťových kolech přímo z poštovního dostavníku, který se proháněl po pláních Divokého západu.

Nemyslete si, že se jedná o nějaký vtip, tento kousek je vystaven před galerií výtvarných umění v Londýně a podle autorů tohoto „Hummera na dvaatřicítkách“ se jedná o „směs umění, inženýrství a motorismu“. Ehm, my si pod tímto pojmem dovedeme představit něco jiného, například Lamborghini Gallardo LP560-4 nebo třeba Jaguar E-Type, pokud se vyžíváte ve falických symbolech. Když už jsme u toho falu, tento Hummer H3 by mohl směle posloužit někomu s příliš malým… egem.

Bohužel se nikdo s autorů tohoto „umění“ nezmiňuje o jízdních vlastnostech. Podle nás ale bude komfort jízdy naprosto žalostný, neboť železná obruč o rozměru 25/05 R 32 nebude příliš poddajná. Stejně tak schopnost zatočit a zabrzdit, kde ani obyčejný Hummer H3 příliš nevyniká, nebude zrovna valná, protože koeficient tření mezi ocelí a asfaltem je stejně nízký jako mezi sjetou letní pneumatikou a namrzlou silnicí.

autoweb.cz

20.10.2008 5:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist