1480-proklate-rychly-zavod-do-vrchu-video.jpg

Proklatě rychlý závod do vrchu

autovideo

Ani nevíme, co je tohle za auto, ale podle zvuku se bude jednat o nějakou placku s motorem z BMW M3. Závodník se s tím ale vůbec nemazal a někdy je jeho rychlost skoro až děsivá.

Diskuze

1 komentář

    Milan Kvapil

    Tak to je prototyp skupiny C pro okruhy i vrchy – Francouzká Norma M20f, pravděpodobně s motorem Ford 2000, ale možná to i bude třílitrovej Bavor, těžko se to pozná, řve to jak Hrubešova Honda :)). Ve skupině C na závody do vrchu totiž jezdí jak třílitrová CNka tak dvoulitry skupiny C. Ty dvoulitry jsou ostré jako břitva a třílitry maj nějaké omezení snad restrikci, přesně nevím. Co se týká toho závodu tak to bude pravděpodobně Španělské AL FITO, závod mistrovství Evropy. Je to vůz stáje Vilarino Motorsport ( podle červeného puntíku na kapotě). Pilotuje to někdo z rodiny Vilariňů kteří dříve jezdili vrchy kde neměli konkurenci a jezdili i k nám. Nyní jezdí okruhy. Tuhle Normu jsem viděl 2 x na Ecce Homo a naposledy v roce 2007 na Slovensku na Babě.

Zpět na článek

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa automobilů?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněnímVaší emailové adresy:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@autoweb.cz

TOPlist